+387 32 405 010
info@strongauto.ba

Pon - Pet 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 17:00

O kompaniji

Stronga Auto Zenica

Strong Auto d.o.o. (ranije “Autodijelovi Jasmin“) je firma osnovana 2000. godine sa osnovnim ciljem da mnogobrojnim vlasnicima automobila omogući veliki izbor i najpristupačnije cijene rezervnih dijelova za sve vrste europskih i azijskih vozila.


Oduvijek smo željeli moći odgovoriti na potražnju tržišta i biti mjesto na kojem možete pronaći sve – od samih autodijelova, preko limarije, dijelova za skutere i elektrike, do servisa u kojem nudimo ugradnju svih dijelova, vršimo reparacije turbina i letvi volana, čišćenje DPF filtera, montiramo i balansiramo gume najsavremenijim mašinama.. i još mnogo toga!


Za sve ove godine ponosni smo na dostignute uspjehe, a posebeno što se možemo pohvaliti stručnim i edukovanim osobljem koje je raslo rame uz rame sa imenom ove firme! Uvijek vam stojimo na raspolaganju da pomognemo pri odabiru adekvatnog proizvoda, preporučimo kvalitetne dijelove čije su cijene prilagođene baš za svačiji džep. Nadamo se da ćete nas odabrati kao vašeg saradnika i partnera za vaše sigurne i udobne vožnje!