+387 32 405 010
info@strongauto.ba

Pon - Pet 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 17:00

Sigurna kupovina

Tradicionalno plaćanje

Strongauto.ba koristi napredna tehnološka rješenja i sredstva za prenos i zaštitu prenosa i čuvanja podataka. Strongauto.ba poduzima sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. Strongauto.ba zahtjeva od korisnika unos ličnih podataka (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail) u obrazac za registraciju ili u obrazac prilikom zaključivanja narudžbe.

Pristup podacima o korisnicima stranice strongauto.ba je ograničen. Pristup podacima imaju samo odgovorne osobe zaposlene u Strongauto.ba koji iste podatke koriste kako bi održali kvalitetne usluge prema kupcima ili korisnicima stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Strongauto.ba isporuku naručenih proizvoda vrši uz tradicionalne načine plaćanja – plaćanje pouzećem i virmansko plaćanje.

Svoju online kupovinu na strongauto.ba obavljate sigurno zahvaljujući kriptovanoj formi SSL (TLS)  protokola.

Cookies

Strongauto.ba koristi tzv. kolačiće ili cookies u cilju poboljšanja usluge krajnjim korisnicima i posjetiocima naše web stranice strongauto.ba.

Kolačići skupljaju informacije kao što su podaci o broju posjeta određenim sajtovima. Strongauto.ba koristi kolačiće u cilju dobivanja određenih informacija, koje koristi kako bi poboljšali usluge korisnicima ili posjetiocima naše stranice. Svi podaci su informativnog karaktera i ni u kakvom slučaju ne ugrožavaju privatnost ili odaju identitet osobe.

Linkovi

Strongauto.ba će na svojoj stranici davati linkove za povezivanje na druge internet stranice. Sadržaj na tim internet stranicama je izvan kontrole Strongauto.ba nije odgovoran za ono što se prikazuje na tim stranicama, niti je odgovoran za štete koje su nastale prilikom posjećivanja takvih stranica.

Našim posjetiocima savjetujemo da pročitaju izjave o privatnosti, uslove korištenja i zaštite ličnih podataka svake internet stranice koja prikuplja lične podatke. Uslovi korištenja, zaštita ličnih podataka kao i sigurnost na stranici Strongauto.ba  se odnose samo na datu stranicu i vezane su samo za Strongauto.ba.

Newsletter

Strongauto.ba će od korisnika tražiti kontakt informacije poput imena i e-mail adrese ukoliko korisnik želi da se prijavi na Strong Auto newsletter.