+387 32 405 010
info@strongauto.ba

Pon - Pet 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 16:00

REPARACIJA TURBINE

Visokokvalitetni njemački ketridži, najmodernija oprema, te stručan kadar sa dugogodišnjim iskustvom su naš recept za vaše zadovoljstvo!
 
Obezbjedili smo sve preduslove za kvalitetnu reparaciju kako bismo odgovorili na sve vaše zahtjeve!
 

O reparaciji turbine

Proces reparacije je demontaža, pranje dijelova, dijagnoza kvara. Zatim se pjeskare izduvni dijelovi izduvne grane i predusisni kolektor.

Slijedi zamjena samog srca/ketridža koji je esencijalni dio za rad turbine. Turbine ispitujemo na najmodernijim mašinama za ispitivanje i regulišemo protok zraka.

Nakon reparacije strogo se naglašava zamjena ulja, filtera ulja i zraka, pranje svih cijevi ulja i vazduha. 

Cijena reparacije turbine se naravno određuje u zavisnosti od modela vozila, te od štete na samoj turbini. Naše stručno osoblje će vam reći cijenu prilikom osnovnog pregleda prilikom kojeg se utvrdi koji dio turbine je stradao, srce, geometrija ili nešto treće.

Reparacija turbine

Reparacija turbine

Turbina.ba je profesionalna mreža servisa sa 20-godišnjim iskustvom u domenu reparacije turbina, kontinuiranog unapređenja tehnologija i ovlaštenog zastupništva renomiranih njemačkih proizvođača turbina.

Turbina.ba u ponudi nudi reparaciju turbina, certificirane rezervne dijelove njemačkih proizvođača za turbine i ugradnju istih.

Direktno sarađujemo sa vodećim njemačkim proizvođačima i primijenjujemo svjetske standarde servisa i pružanja usluga.

Turbina.ba stručni tim raspolaže opremom renomiranih svjetskih proizvođača CIMAT i TURBOCLINIC.

KONTAKT

061 899 809

Ukoliko imate pitanja ili želite više saznati o našim uslugama koje pružamo možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 08:00 do 18:00h.

Viber poruka

Ukoliko imate pitanja ili želite više saznati o našim uslugama koje pružamo možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 08:00 do 18:00h.

Informativna kontakt forma

Unesite sve potrebe podatke u kontakt formu  i očekujte odgovor ubrzo.