+387 32 405 010
info@strongauto.ba

Pon - Pet 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 16:00

Uslovi korištenja

Strong Auto pruža uslugu putem internet stranice na domeni strongauto.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online naručivanj, te upravljanje sadržajem stranice.


Na domeni strongauto.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i naručivanja proizvoda na web stranici strongauto.ba

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem Strong Auto internet stranice svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja internet stranice treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. +387 32 405-010 ili na e-mail adresu info@strongauto.ba.


Cijene navedene na strongauto.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na strongauto.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Fotografije u online trgovini strongauto.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na strongauto.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Strong Auto će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici strongauto.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. 


Strongauto.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Strong Auto d.o.o. Zenica. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.


Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni.

Materijali koji se nalaze na strongauto.ba su pravo kompanije Strong Auto d.o.o. Zenica i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Strong Auto je strogo zabranjeno.


Strong Auto može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.


Strong Auto može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.


Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem info linije na br. +387 32 405-010 ili na e-mail adresu info@strongauto.ba.